Opgericht in 1981 als marketing- en consulting-agent is actief als intermediair bedrijf en leverancier van onderdelen en toepassingen voor elektrotechniek, meettechniek en huishoudelijke apparaten. Voor Instalatiebedrijven, Agrarische bedrijven, Bouwondernemingen, Technische diensten en Marktorganisaties worden op aanvraag en op maat van toonaangevende fabrikanten producten aangeboden van A-merk en kwaliteit 

Voor Particuliere Huishoudens en Bedrijf worden tevens On-Line in WebShop onderdelen, accessoires en meetapparaten aangeboden van o.a. AEG, Bosch, Miele, Panasonic, Philips, Siemens e.d.zoals bijv. calibrator, multimeter, thermometer, flowmeter, infrarood apparaten en losse onderdelen. Raadpleeg hiervoor de lijst “Artikelgroepen” in de "onderdelen Webshop".

Als u expliciet op zoek bent naar waterontharding of probleem heeft met kalkaanslag klik dan hier

Met Zonne-Energie worden voor Agrarische Bedrijven, Installateurs en Particulieren toepassingen geboden met zonnepanelen en aanverwante systemen. Zie rubriek Zonne Energie.

Voor Tijdelijke Stroomvoorzieningen op markten, beurzen en werklocaties worden Rubber Verdeelkasten, Verdeelsloffen en aanverwante systemen en producten aangeboden op aanvraag en op maat. Raadpleeg hiervoor Tijdelijke Stroomvoorzieningen.

vragen? neem contact met ons op !

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Marcona (2019)